KYLLINGEBRYST

Stegt kyllingebryst og persillesauce

5 fra 2 stemmer
Antal: 4 Personer
Forberedelse15 min
Tilberedelse30 min

Ingredienser

  • 8 stk kyllingebryst (gerne med skind!)
  • salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • 250 g grønne asparges
  • 250 g hvide asparges
  • 750 g kartofler (små, med skræl)

Persillesauce

  • 750 ml fløde
  • 100 g persille (krus eller bred)
  • 1 stk citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Steg dine kyllingebryster i lidt olie, ca 4 min på hver side, krydr med salt og friskkværnet peber. Gem saften de har stegt i.

Tilbehør

  • Skyl dine kartofler godt og kog dem i saltet vand i ca. 15 min
  • Skræl dine asparges med en tyndskræller og kog dem i letsaltet vand i ca. 3 min. 

Persillesauce

  • Tag den overskydende saft fra de stegte kyllingebryster og bland med fløden i en gryde. Kog saucen ind til ca ¼ - smag til med salt samt peber. Lige inden servering blendes persille og saften fra en citron i, i ca. 1-2 min, indtil saucen er let lysegrøn. 
  • Skær kyllingebryst i mundrette stykker og server med kartofler og persillesauce.
  • Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottes