Konsistens på chiagrød: For at opnå den perfekte konsistens på din chiagrød, skal du være sikker på at måle ingredienserne nøje, således at du har tilføjet den korrekte mængde chiafrø og væske. Det anbefales generelt at bruge fire dele væske til én del chiafrø. Du bør også sørge for at røre grundigt, så der ikke er nogen klumper. Når alle ingredienserne er blandet, skal du lade grøden stå i køleskabet, så chiafrøene kan opsuge væsken og dermed give grøden den perfekte konsistens.
Fremgangsmåde
Dag 1
I en beholder røres chiafrø, mælk, sirup og vaniljepulver sammen. Rør gerne i det med et par minutters mellerum, så chiafrøene kan suge væsken til sig.
Sæt beholderen på køl til næste morgen.
Dag 2
Om morgenen røres 2 spsk skyr eller græsk yoghurt i chiagrøden. Smag evt. til med ekstra sirup.
Hæld chiagrøden i en skål og nyd den med peanutbutter, frugtkompot, banan og en sprød granola på toppen.