Kartoffel rösti

Rösti

En simpel og dejlig opskrift på kartoffelrösti, som kan serveres til frokost og aftensmad - enten med fyld på eller som tilbehør. 
5 fra 2 stemmer
Antal: 1 stk
Forberedelse5 min
Tilberedelse15 min
I alt20 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Skyl kartoflerne og riv dem groft på et rivejern. 
  • Pres alt væsken ud af kartoflerne, så godt du kan.
  • Hak løg fint - du kan evt. rive det.
  • Vend løg sammen med kartoflerne og krydr med salt og peber.
  • Varm en stor pande op med olivenolie og fordel kartoffelmassen på panden. Tryk massen flad og lad det stege ved svag varme i 6-8 minutter.
  • Vend röstien og lad den stege endnu 6-8 minutter på den anden side. 
  • Top med friske krydderurter. 
  • Velbekomme. 
Fik du lavet opskriften?Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottes