Kartoffel rösti
Udskriv
5 fra 2 stemmer

KARTOFFEL RÖSTI

En simpel og dejlig opskrift på kartoffelrösti, som kan serveres til frokost og aftensmad - enten med fyld på eller som tilbehør. 
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Aftensmad, Frokost
Antal: 1 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skyl kartoflerne og riv dem groft på et rivejern. 
  • Pres alt væsken ud af kartoflerne, så godt du kan.
  • Hak løg fint - du kan evt. rive det.
  • Vend løg sammen med kartoflerne og krydr med salt og peber.
  • Varm en stor pande op med olivenolie og fordel kartoffelmassen på panden. Tryk massen flad og lad det stege ved svag varme i 6-8 minutter.
  • Vend röstien og lad den stege endnu 6-8 minutter på den anden side. 
  • Top med friske krydderurter. 
  • Velbekomme.