Lamme meatballs med auberginehummus
Udskriv
5 fra 4 stemmer

LAMME MEATBALLS MED AUBERGINEHUMMUS

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Ret: Aftensmad, Frokost
Antal: 4 Personer

Ingredienser

Auberginehummus

Lamme meatballs

  • 400 g hakket lammekød
  • 2 stk æg
  • 1 stk rødløg
  • 3 spsk havregryn
  • 1 dl persille, hakket
  • 1 spsk spidskommen*, stødt

Tilbehør

  • gæsk yoghurt , rørt med lidt citronsaft og friskhakket mynte

Sådan gør du

Auberginehummus

  • Hæld hummusblandingen i en skål, og følg pakkens anvisning.  
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær auberginer i tynde skiver, på langs og pensl overfladen med lidt olivenolie.
  • Bag dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er lettere møre. Hold øje. 
  • Blend de bagte auberginer med hummusen, vand, hvidløg og koriander.

Meatballs

  • Lam, æg, havregryn, løg, persille og krydderier røres sammen. 
  • Form til 18 små meatballs og steg dem gyldne på en pande, ved middelhøj-varme. 
  • Servér lamme kødbollerne på en bund af salat. Dertil auberginehummus, et lunt naanbrød, friske koriander og dressingen af græsk yoghurt. Top med lidt nigellafrø.
  • Velbekomme.