Opløs gæren i den lunkne vand (her brugte jeg en røremaskine). Når gæren er opløst tilsættes salt og honning.
Tilsæt begge meltyper og rør det hele godt sammen, jeg rørte ca. 7 minutter.
Tilsæt de stenfrie oliven, hvor de kort æltes ind i dejen i ca. 2 minutter. Dejen må gerne være til den våde og klæg side.
Lad dejen hæve tildækket på køkkenbordet, ved stuetemperatur i ca. 1,5 time.
Sæt den tomme stentøjsgryde i ovnen og tænd ovnen på 250°. Lad ovnen og gryden blive brandvarm. Tag gryden ud af ovnen, og hæld den bløde dej ned i gryden.
Bag brødet i forvarmet ovn ved 250° i ca. 35 minutter med låg. Efter de de 35 minutter, tages låget af gryden, og bages videre i ca. 20-25 minutter. Hold øje – ovne kan være forskellige. Brødet skal være let gyldent på overfladen. Brødet kan bankes ud af gryden.
Lad brødet hvile i minimum 30 minutter, før det kan skæres.