Gæren røres ud i koldt vand, indtil det er opløst - det samme gælder for salt og honning.
Tilsæt kernerne og derefter det grove mel lidt ad gangen.
Tilsæt hvedemel og ælt godt – ca. 10 min, jeg brugte en røremaskine. Dejen skal være til den lidt klistret side, uden den er helt våd. Tilsæt evt. lidt ekstra hvedemel, hvis den er for flydende.
Læg et klæde over skålen, og stil dejen til hævning, på køl. Lad dejen hæve natten over, gerne 12 timer, hvis du har tiden - mindre kan også gøre det, f.eks. 8 timer.
Næste morgen, tages dejen ud af køleskabet lige inden brug.
Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
Beklæd en bageplade med bagepapir.
Find to skeer frem, og brug dem til at lave bollerne med.
Bag bollerne ved 200 graders varmluft i ca. 15-20 minutter til bollerne er lettere gyldne.