Rør gæren ud i vandet sammen med salt og olie. Vi brugte en røremaskine, men du kan sagtens gøre det samme, i en stor skål med håndkraft eller med en elpisker. Rør melet i gærblandingen, og ælt, til dejen er glat og smidig.
Lad dejen hæve tildækket på køkkenbordet i ca. ½ time.
Imens kan du gøre fyldet klar.
Fyld
Pil rødløg og skær i ringe. Skyl spinaten grundigt. Hak de soltørrede tomter i mundrette stykker.
På en pande steges løg i lidt olie ved middelvarme, til de er bløde.
Tilsæt spinat damp under låg, til det er faldet sammen. Tilsæt herefter soltørrede tomater (gem lidt).
I en skål piskes æg, pesto, salt og friskkværnet peber sammen.
Skær din gedeost-rulle i skiver på ca. ½ cm.
Find din dej frem og del den i seks lige store dele. Rul dem ud hvert for sig, og placer spinatblandingen i midten, og spred det godt ud uden det kommer helt ud til kanten. Den skal nemlig kunne foldes ind op omkring fyldet, om lidt.
Læg gedeosten ovenpå.
Luk siderne op omkring fyldet godt samen, og fordel de pisket æg ovenpå. Her er vigtigt, at lukningen er god, så æggemassen ikke løber ud.
Drys med lidt ekstra soltørrede tomater, salt og peber og evt. med de friske krydderurter.