Opløs gæren i det lunkne vand. Rør salt, honning og olivenolie i og tilsæt mel lidt ad gangen, imens der æltes. Brug evt. en røremaskine. Dejen skal æltes i et par minutter ved mellemhøj hastighed.
Lad dejen hæve et lunt sted under et klæde i ca. 45 minutter.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en aflang firkant på 2-3 mm tykkelse.
Smør med oliventapenade og drys med feta. Fold dejen ind over sig selv på den lange led, så du får et langt, smalt stykke dej. Skær nu dejen i 3 aflange strimler (OBS! Undlad at skære de sidste 2 cm i gennem ved toppen, så de stadig hænger sammen). Nu skal du nemlig flette. Lav en fletning så godt som mulig, og flet så strimlerne til en lidt løs fletning. Psst.. Du kan altid bare sno brødet, hvis du ikke er så komfortabel med fletteriet.
Flyt det flettede brød over på en bageplade med bagepapir. Du kan derefter åbne strimlerne en smule, så man kan se oliventapenaden og evt. komme lidt ekstra ved - det samme med fetaen.
Lad det snoede brød efterhæve i 30 minutter og bag det ved 175 grader varmluft i cirka 15 minutter.