Her får du min bedste opskrift på Halloumi burger med krydret mayo. Halloumi ost har en fast konsistens, som er perfekt at bruge i en vegetarisk burger. Prøv den her.
Blend presset hvidløg med mayonnaise. Blend derefter sennep, tomatpuré, tabasco og ketchup i. Smag til med salt og peber.
Burger
Sæt over til hjemmelavede brioche burgerbolle, medmindre du har købt.
Skær halloumi osten i 8 skiver, således det passer med 2 stykker til hver burger.
Skyl tomaterne samt rødløg, og skær dem i skiver.
Skyl iceberg og fjern de yderste blade, så du har i alt fire store blade.
Krydr halloumi med salt og peber. Steg dem på en varm pande i olie. Steg halloumi osten i 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
Saml din burger ved at smøre underbollen med den krydrede mayo. Læg så salat, hallomi, tomat, og til sidst rødløg på toppen. Slut af med endnu en smurt overbolle.