Rør fiskesauce, soya, saften og skal fra lime, honning og revet ingefær sammen i en skål. Smag til med ekstra honning, lime eller soya, så det passer til dine smagsløg.
Wok
Skær aspargesbroccoli, gulerødder og peberfrugt i mindre stykker. Tø edamame bønner op.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra.
Varm en pande op til medium varme. Kom lidt olivenolie på panden, og steg kyllingebrysterne i ca. 5-6 minutter på hver side. Tag dem af panden og lad dem hvile. Skær herefter i skiver.
Varm en pande (gerne en wok) op ved middelhøj-varme. Tilsæt lidt olivenolie og svits aspargesbroccoli, gulerødder og peberfrugt i et par minutter.
Kom de kogte nudler i grøntsagsblandingen i og svits et par minutter yderligere. Tilsæt edamame bønner, dressingen og vend det hele godt sammen. Kom stykker af kylling i, og vend med.
Anret med saltede peanuts og top med koriander efter behov.