Nem opskrift på snobrødsdej, som giver de lækreste snobrød, som tilberedes over bål i gløderne. Du kan komme lidt fuldkornsmel i dejen, hvis du lyster - det smager dejligt og giver lidt flere fibre.
Opløs gær i det lunkne vand. Tilsæt sukker, olie og salt. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt dejen godt. Det er muligt at du skal bruge en smule mere hvedemel.
Ælt dejen godt sammen (evt. på en røremaskine med en dej-krog) til dejen er smidig og blank.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 minutter, ved stuetemperatur.
Del dejen i 8 stykker. Rul hvert stykke ud til en tynd pølse, og sno den rundt om din snobrødspind.
Bag snobrødene over gløderne fra dit bål, til du har gyldne og gennembagte snobrod. Tip! Når du kan trække snobrødet af pinden, er de gemmenbagte og færdige.