Lav din pastadej. Kør den igennem maskinen til tynde pastaplader.
Skær græskar i mindre stykker og kom dem i en gryde med vand så det dækker og tilsæt salt. Kog græskarrene er møre, ca. 15 minutter.
Sigt græskarret, gem eventuelt 1-2 spsk af kogevandet. Blend græskar med olivenolie, timian samt saften fra en halv citron. Spæd eventuelt til med lidt af kogevandet, hvis du ønsker den lidt mere lind og cremet.
Smag til med salt og peber.
Fyld ravioli med græskarpuré, som vidst på videoerne. Gem dem på et spækbræt, til de skal koges.
Desuden
Skær græskar ud i mindre chunks og gør det samme med chorizoen.
Varm en stor pande op på højeste blus. Når panden er varm tilsættes 1 spsk olivenolie og græskar kommes på. Steg i ca. 1-2 minutter.
Skru ned på medium varm og tilsæt chorizo, rosmarin samt hvidløg og steg yderligere i ca. 2-3 minutter.
Kom smør og det sidste olivenolie på og lad det bruse op.
Kom hvidvinen på og lad alkoholen fordampe. Tag panden fra blusset og smag til med salt og friskværnet peber.
Varm panden op på medium varme lige inden pastaen koges.
Bring en gryde med vand og 1 spsk salt i kog. Kog raviolierne i ca. 2 minutter, og tag dem herefter op med en hulske. Kom dem over på panden med græskar og chorizo og vend det hele sammen med 1/2 dl af kogevandet i ca. 1 minut.