Nem opskrift på Ratatouille tærte med mozzarella, aubergine, squash, tomat og løg. En nem og dejlig madtærte du kan spise til aftensmad, frokost eller tage med på madpakken.
Rul dejen ud med en kagerulle, og kom den i en tærteform på cirka 25 cm. Tryk den godt op ad kanterne.
Prik huller med en gaffel og forbag bunden i ca 10 minutter.
Tomatsauce
Rør hakkede tomater sammen med tomatpure, tørret oregano samt salt og peber.
Ratatouille tærte
Skær alle grøntsager i skiver. Hvis auberginen er stor, kan du skære skiverne over på midten.
Kom tomatsaucen ned i den forbagte tærtebund. Læg skiftevis en skive squash, aubergine, tomat, rødløg og gentag hele vejen rundt, fra yderkanten og ind mod midten. Drys med frisk timian over grøntsagerne.
Top med plukket mozzarella og pinjekerner. Krydr med salt og peber.
Bag tærten i ca. 30 minutter ved 200 graders varmluft. Skru ned på 180 grader og giv tærten yderligere 35 minutter, til grøntsagerne er gyldne og auberginen er tilberedt.