Skær selleri, rødløg og svampe i mindre stykker og steg det i smørret i 3-4 minutter.
Kom kogende vand over spinaten og dræn den for vand og tilsæt til resten af fyld. Smag til med salt og peber.
Bechamel
Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet og bag det hele igennem under omrøring i ca. 5 minutter.
Tilsæt herefter mælken lidt ad gangen, og kog det hele hurtigt igennem. Smag til med revet muskatnød, revet citronskal samt salt og peber.
Svampelasagne
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Tag en så smal form som muligt. Og smør den eventuelt med lidt fedtstof.
Kom først svampefyldet i bunden, herefter bechamel og til sidst lasagnepladerne. Det skal ende med at det sidste lag består af svampefyld, bechamel, mozzarella og rasp.
Bag i ca. 45-50 minutter. Stik gerne en nål igennem pladerne, hvis man ikke møder modstand er lasagnen færdig.