Lad smør blive stuetempereret - gerne det samme med æg.
Riv skallen fra en hel økologisk citron, og pres også 35 ml citronsaft ud af den.
Skær smør i tern og kom det i en skål sammen med sukker, vaniljesukker og citronskal. Pisk det med en håndmixer i ca. 5 minutter, til det er lyst.
Slå ét æg ud i massen og rør det sammen, til dejen samler sig. Tilsæt det andet æg og rør igen.
Sigt bagepulver, halvdelen af hvedemelet og salt i dejen og rør det forsigtigt ind i dejen. Tilsæt citronsaften og det resterende hvedemel og vend det fortsat forsigtigt sammen med en dejskraber.
Riv marcipan groft og vend det i dejen.
Smør en springform på ca. 18 cm med smør eller sprayfedt og drys formen med sukker - fordel det godt og bank det overskydende ud.
Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 15-18 minutter. Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel i midten undervejs, og tjek at der ikke kommer dej med op. Vigtigt den ikke får for for meget, så den bliver tør.
Lad kagen køle helt ned.
Glasur
Rør flormelis sammen med vand og hæld det over den afkølede citronmåne. Top med revet citronskal, efter behov.