Steg flanksteaken på en meget varm pande i 1 spsk olie i ca. 60 sekunder på hver side. Skru ned for varmen og tilsæt 1 spsk smør samt hvidløg og steg yderligere 3-4 minutter på hver side.
Kom steaken over på et stykke sammenkrøllet sølvfolie (det gør at bøffen ikke steger videre, men bare ligger og hviler).
Peberfrugtsauce
Befri snackpebrene for kernerne og skrær dem i tynde strimler.
Steg dem i 1 spsk olivenolie indtil de er møre, ca. 10 minutter.
Kom eddiken på og tilsæt herefter fløden og lad det hele reducere en smule. Smag til med salt og peber.
Pasta med flanksteak og peberfrugtsauce
Kog pastaen 1 minut mindre end anvist på pakken, sigt vandet fra og bland det med saucen og giv det et kort opkog.
Skær flanksteaken i skiver, vend den i saucen. Gem evt. lidt af strimlerne, til at komme ovenpå.