Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Kryddersmør
Hjemmelavet kryddersmør/urtesmør er nemt at lave og er skøn tilbehør til aftensmaden.
4
fra 1 stemme
Antal:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
Køletid
1
time
t
I alt
1
time
t
10
minutter
min
Ingredienser
15
g
frisk estragon
¼
bundt
bredbladet persille
200
g
smør
1
fed
hvidløg
1
tsk
flagesalt*
Noter
Holdbarhed:
En uges tid åå køl.
Fremgangsmåde
Skyl estragon og persille, og tør det grundigt. Blend urterne med smørret (gerne blødt), hvidløg og salt i ca. 45 sekunder, indtil massen er helt grøn.
Rul den stramt sammen i film og kom den på køl i minimum 1 time.
Skær i skiver, når det er helt koldt og fast.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk