Kom ærterne i en skål og hæld lidt kogende vand over indtil de er tøet op. Kom ærterne i en sigte og pres dem nu fri for så meget vand som muligt og kom dem i i en blender.
Udhul tebollen eller bricohebrødet og brug kun det inderste. Kom også dette i blenderen og blend sammen med ærterne i ca. 30 sekunder.
Kom nu mascarponen, skallen og saften fra en 1/2 citron, salt og peber i blenderen. Blend til en nogenlunde fin creme, der må dog gerne stadig være lidt struktur fra ærterne. Kom cremen på en sprøjtepose
Rul pastadejen som i videoen lige her til det næstsidste niveau på pastamaskinen.
Skær nu pastaen først på langs og dernæst på tværs, så der dannes små firkanter på ca. 4 x 4 cm.
Kom ærtepure på pasta firkanterne, så det cirka svarer til størrelsen på en lillefingernegl.
Fold pasta firkanterne sammen til trekanter som vist på videoen nedenfor og klem godt sammen, fold herefter pakken sammen om fingeren og luk sammen.
Fløde sauce med bacon
Skær bacon i små tern, og snit løget så fint som muligt.
Sæt en pande på medium blus, når panden er varm tilsættes bacon og dette steges af i ca. 1 minut, tilsæt nu løget og steg af i yderligere 30 sekunder. Kom vinen på panden og lad alkoholen fordampe. Kom fløde på og lad det småsimre i ca. 5 minutter.
Kog tortellini i en lille gryde i letsaltet vand i ca. 1 minut. Kom tortellierne over i panden med flødesaucen og lad det hele småsimre i et par minutter.