Opskrift på cannelloni med spinat og ricotta som bages i ovnen med tomatsauce og mozzarella ost på toppen. Cannelloni er en slags lasagne rør, som fyldes.
Blend de flåede tomater, hvidløg, eddike, sukker, basilikum, 1 dl vand og oregano sammen og smag til med salt og peber.
Cannelloni med fyld
Tø spinat op, og dræn den.
Vend ricotta og spinat rammen og kom skallen fra halvdelen af citron og saften fra den hele i og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Forvarm ovnen til 180°C, varmluft.
Skær lasagnepladerne til, så de passer til dit fad. Du kan også lade være med at skære i dem.
Fordel 1-2 spsk ricotta blanding på lasagnepladen og rul dem sammen. Gentag med alle pladerne.
Kom en lille smule af tomatsaucen i bunden af et ildfast fad og fordel lasagnerullerne i fadet på saucen.
Kom resten af tomatsaucen ovenpå rullerne, og kom det i ovnen i ca. 15 min. Efter de 15 minutter fordeles osten over rullerne i brus og de bages yderligere i ca. 15 min.