Fyldte æg, også kaldet ”deviled eggs” smager vidunderligt og passer perfekt til frokostbordet. Her er fyldet med sennep, karry og dild. Det er super nemt!
TIP: Kan godt laves et par timer før servering, men vent med at samle dem til lige før. Du kan sætte æggemassen på køl i sprøjtepose, ind til du skal bruge den.
Fremgangsmåde
Bring en gryde med vand i kog. Kog æg i ca. 9-10 minutter og læg dem i koldt vand, så de er pilleklar.
Pil æg, skær dem over på langs, tag æggeblommen ud så du kun har æggehvide-skålen tilbage.
Kom æggeblommer i en skål med sennep, mayonnaise og karry. Rør det godt sammen, enten med en gaffel eller piskeris, så der ikke er nogle klumper af æggeblomme. Smag til med Tabasco, citronsaft salt samt friskkværnet peber.
Kom æggemassen i æggehviderne - enten med en ske, eller via en sprøjtepose med stjernetylle. Top med finthakket puløg.