I en anden skål røres hasselnøddemel og flormelis sammen. Vend forsigtigt æggehvider i blandingen, til en luftig masse.
Beklæd en bageplade med bagepapir og smør papiret med smør, så dejen dejen ikke sætter sig fast. Fordel nu dejen ud på bagepapiret i en firkant på ca. 30 x 25 cm.
Bag bunden i ca. 30 minutter, til den er lettere gylden. Lad herefter bunden afkøle på en rist og skær bunden i fire, så du har i alt fire ens bunde der kan stables/lægges i lag.
Moccacreme
Pisk nougat og blødt smør sammen. Tilsæt flormelis og pisk fortsat til en lækker creme.
Tilsæt én æggeblomme ad gangen under omrøring og vend til sidst kold brygget kaffe i.
Smør 1/3 af moccacremen ud på den ene af de fire bunden og læg en bund ovenpå. Gentag to gange mere og slut af med den sidste bund. Sæt fragilite kagen på køl i minimum to timer, så cremen kan sætte sig.
Tag kagen ud fra køl, drys med flormelis og lidt hasselnøddeflager. Skær kagen i 6 store stykker eller 12 små.