Mix boghvedemel, hvedemel, bagepulver og salt i en skål.
Tilsæt creme friache, vand, æggeblommer og honning og rør ingredienserne sammen til en lind dej. Lad den hvilke på køkkenbordet i 45 minutter.
Smelt smør og pisk æggehvider stive. Vend smør og de piskede æggehvider forsigtigt i dejen.
Varm en pande op og kom lidt smør på panden. Kom 1-2 spsk dej på panden og prøv så vidt at forme små og runde blinis med en diameter på ca. 4 cm - sørg for de ikke rammer hinanden. Når overfladen på de små blinis laver lidt bobler vendes de og bages kort på den anden side, til de er gyldne.
Anretning
Smag stenbiderrognen til med salt.
Hak purløg eller rødløg fint.
Pynt hver blinis med 1 spiseske creme fraiche, stenbiderrogn, hakket purløg, lidt friskplukket dild og friskkværnet peber.
Anret på fade og servér dem lune med et par skiver citron.