Kom hvedemel, bagepulver, olivenolie og salt i en skål og rør det sammen.
Tilsæt kogende vand, og ælt dejen til den er smidig og glat. Den skal ikke kunne hænge fast på dine hænder.
Del dejen til ca. 10 kugler á ca. 70 g pr. stk. Lad kuglerne hville i 10 minutter med et klæde over sig.
Hver kugle rulles flad med en kagerulle på et lettere meldrysset bord. Hver tortilla skal ha' en diameter på ca. 20-25 cm. Det er vigtigt at rulle pandekagen så tynd som muligt og et godt tip er at rulle fra midten og ud, så du bevarer den runde form.
Varm en pande op, til den ryger.
Læg en tortillapandekage på panden og bag den i ca. 15-20 sekunder på hver side - det er vigtigt at de ikke får for lang tid da de skal forblive bløde og ikke blive sprøde og hårde.
Mellem bagningen kan du holde de allerede færdigbagte tortillas lune i et viskestykke.