Gazpacho er en kold suppe, som er lækker til både forret og til varme sommerdage. Her får du min bedste opskrift på hjemmelavet Gazpacho, som kan nydes med brød eller croutoner.
TIP: Laver du suppen om vinteren, er tomaterne naturligvis uden for sæson og dermed ikke solmodne. Derfor kan du med fordel udskifte 4 tomater med en dåse flåede tomater.
Fremgangsmåde
Parmesanchips
Tænd ovnen på 175° varmluft.
Riv Parmesan fint på et rivejern og fordel det ud på en bageplade, beklædt med bagepapir i et tyndt lag.
Bages i ca. 10-15 minutter til det er gylden. Lad herefter afkøle - det bliver sprødt efter 10-15 minutter. Bræk det i grove stykker.
Gazpacho
Blend alle ingredienser sammen til en lækker suppe og smag yderligere til med fx sukker, eddike, tomatpuré samt salt og friskkværnet af peber.
Anret i skåle og anret med anret med parmesanchips, tomattern, agurkestrimler, timianblade og et drys god olivenolie.