OBS! Jeg bruger en røremaskine, men du kan sagtens ælte i hånden.
Gæren opløses i lunkent vand.
Tilsæt sukker, salt og græsk yoghurt.
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, mens du ælter dejen ved lav hastighed. Måske der skal tilsættes en smule mere hvedemel - det afhænger af melets sugeevne.
Dejen æltes glat og smidig i 7-10 minutter, til den slipper skålens kanter.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ved stuetemperatur, med et klæde over sig i 50 minutter.
Kom dejen ud på et meldrysset bord og del dejen til en stor kugle, del den herefter ud i 8 lige store stykker med en dejsnitter.
Rul hver stykke til en lille kugle og brug en kagerulle til at rulle dem flade - de skal ha' en tykkelse på ca. 1 cm.
Varm en stor pande op på middelvarme og læg hver naanbrød på - panden skal være tør. Steg dem ca. 2-3 minuter på den ene side til brødet har taget lidt farve. Vend dem og steg den færdige på den anden side.
Smelt smør i en lille kasserolle og pensl brødene med det*. Drys med nigellafrø efter behov. *Hvis du vil have hvidløg på brødene, så vend 1-2 presset fed med det smeltede smør.