Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Næringsindhold
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Grønkålschips
Sprøde grønkålschips med parmesan - de smager så godt, som en snack eller til øl og drinks.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
12
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
300
g
grønkål
(svarende til en pose)
45
g
olivenolie*
1
tsk
flagesalt*
Krydderiforslag
30
g
Parmesan
1
tsk
hvidløgspulver*
1
tsk
chiliflager*
1
tsk
stødt spidskommen*
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 160° varmluft.
Pluk grønkålen groft i stykker, skær evt. den grove stilk fra.
Vend det med olivenolie og salt. Gør det evt. i en pose - det er nemt!
Vend kålen ud på en bag chipsene ved 160° varmluft i ca. 10-12 miutter. Drys med valgfrie krydderier.
Bag dem helt sprøde, men hold øje med dem undervejs - der er forskel på ovne og chipsene hurtigt kan få for meget.
Lad dem afkøle. OBS! De er meget porøse.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk