Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Næringsindhold
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Æblemos
Kogt æblemos kan bruges til morgenmad; På skyr eller havregrød. Hjemmelavet æblemos bruges også til gammeldags æblekage. Prøv at erstattet vanilje med 1 spsk kanel.
5
fra
2
stemmer
Antal:
1
Portion
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
400
g
æbler
1
dl
vand
75
g
sukker
1
stk
vaniljestang*
1
stk
citron
Noter
Holdbarhed:
Æblemos kan holde sig et par uger på køl i et tætsluttende glas.
Fremgangsmåde
Skræl æblerne og skær dem i grove tern.
Kom dem i en gryde med vand, sukker og vaniljekornene. Kom også stangen ved.
Kog det hele sammen på medium varme i ca. 15 min.
Smag til med saften fra en citron og evt. ekstra sukker.
Opbevar på et skoldet glas og kom det på køl.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk