Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Næringsindhold
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Rucolasalat
Grøn rucolasalat med feta, pinjekerner og bagte tomtaer. En skøn sommersalat der passer vil flere retter - find opskrift her.
5
fra
2
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
30
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Ingredienser
Bagte tomater
20
stk
cherrytomater
30
g
olivenolie*
(2 spsk)
1
tsk
flagesalt*
Salat
50
g
pinjekerner
100
g
rucola
100
g
frisk spinat
50
g
feta
Dressing
45
g
olivenolie*
(3 spsk)
15
ml
hvidvinseddike*
(1 spsk)
7
g
honning
(1 tsk)
salt og friskkværnet peber
5
g
dijonsennep*
(1 tsk)
Fremgangsmåde
Bagte tomater
Tænd ovnen på 180°, varmluft.
Behold stilken på cherrytomaterne. Vend dem med olivenolie, drys med lidt salt og peber.
Bag dem i 20 minutter. Giv dem yderligere 5-7 minutter på grill til de er færdigbagte. Hold øje, så de ikke brænder på.
Salat
Rist pinjekernerne på en varm tør pande.
Skyl rucola og spinat grundigt. Andret på et fad og fordel de bagte tomater på stilk. Drys med ristede pinjekerne og smuldr fetaen.
Dressing
Rør alle ingredienser godt sammen.
Servér dressingen til eller vend den sammen med ruccula og spinat.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk