Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Næringsindhold
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Lammeskank med hvidløg og rosmarin
Her får du opskriften på lammeskank i ovn med hvidløg og rosmarin samt rodfrugter. En lækker steg, der giver mørt og saftigt kød. Og en guide af tilberedning.
4,11
fra
19
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
2
timer
t
I alt
2
timer
t
10
minutter
min
Ingredienser
2
stk
gulerødder
4
stk
jordskokker
2
stk
rødløg
4
fed
hvidløg
1
stk
citron
2
stk
lammeskank
(á ca. 1-1,5 kg stykket)
4
tsk
flagesalt*
2
kviste
rosmarin
5
dl
rødvin
Sauce
30
g
smør
Fremgangsmåde
Skær dine gulerødder, jordskokker, rødløg, hvidløg og citron i store stykker. Læg dem i et ildfast fad.
Giv dine lammeskanker et par snit, og masser salt på overfladerne. Læg dem ovenpå dine grøntsager. Læg rosmarin ved.
Hæld rødvinen ved og stil i ovnen på 150° i 1,5-2 timer.
Sauce
Sigt saftens fra lammeskanken fra, når de er færdige. Reducer i saften i ca. 2 minutter i en gryde.
Pisk koldt smør i og brug som sauce.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk