Blend ricotta med 50 g basilikum og 1 fed hvidløg i ca. 1 minut til du har en jævn creme.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Pesto
Rist dine solsikkekerner i 2 min på en pande ved middelhøj varme.
Blend kernerne med 100 g basilikum, hvidløg og olivenolie og skallen fra en halv citron.
Smag til med salt og citronsaft.
Fyldte raviolier
Rul pastadejen tyndt ud på et meldrysset bord, med en kagerulle eller på en pastamaskine. Lav to lange pastaplader der hver skal være 30 cm i længden og 8 cm bredde.
Kom på den ene lange pasta pastaplade en lille klat ricottacreme - ikke for meget, ca. 1 tsk så de kan lukkes. Kom den anden lange pastaplade henover.
Tryk forsigtigt med hænderne de to pastaplader sammen rundt om fyldet.
Stik ud med glas eller en udstikker, hvis du har. Du kan også blot folde samme pastaplade ind over hinanden, så de bliver halve (som på billederne).
Kog dine raviolier i 2 minutter, og vend sammen med pestoen og en lille smule af kogevandet.