Tilsæt olie, salt og durummel – rør godt, og tilsæt herefter hvedemel lidt efter lidt mens du ælter godt til alt mel er absorberet og dejen er glat.
Lad dejen hæve tildækket en time, ved stuetemperatur. Klargør imens tomatsauce, trøffelcreme og fyld.
Trøffelcreme
Steg svampe af i smør i ca. 5 minutter.
Tag dem af panden og lad dem lige afkøle en smule.
Kom dem i en minihakker eller blender og blend svampene med trøffelolie - tilsæt lidt vand, hvis den ikke vil blende og smag til med salt samt en smule citronsaft.
Fyld
Tænd ovnen på 230°, over- og undervarme. Gerne med et bagestål, hvis du har.
Drys mel på bordet og form dejen til 2 pizzaer med hænderne, gerne så tynde som muligt. Se i videoen herunder, hvordan du former pizzabunden.
Beklæd bagepladerne med bagepapir og læg pizzabundende herpå.
Smør bundene med tomatsauce. Fordel chorizo og gorgonzola.
Bag pizzaerne i 15 minutter til bunden er sprød. Ca. 10 minutter med bagestål.
Top med svampecreme, flagesalt og lidt olivenolie.