Kanelbrød uden mel og raffineret sukker

Kanelbrød

Et nemt og lækkert kanelbrød som kan spises året rundt. Kanelbrødet er uden sukker og mel.
5 fra 3 stemmer
Antal: 1 Brød
Forberedelse10 min
Tilberedelse20 min
I alt30 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Opvarm ovnen på 180 grader varmluft.
  • Pisk æg til det får en luftig konsistens.
  • Blend dine mandler helt fint, til mel.
  • Bland de tørre ingredienser: mandelmel, havremel, salt, bagepulver, kanel, kardemomme og vaniljepulver sammen og pisk det videre med den luftige æggemasse.
  • Smelt din kokosolie, og pisk det ned i massen sammen med honning og mælk. Tilføj rosiner til brødet her, hvis du ønsker.
  • Kom dejen i en rugbrødsform - hvis det ikke er en slip let bageform, så smør den med lidt kokosolie.
  • Bag kagen i midten af ovnen i ca. 20 minutter. Hold øje - skal gerne have en gylden overflade. 
  • Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottes