Hjemmelavet Ducle de Leche smager så godt ovenpå is, grød eller bare med ske. Få en simpel opskrift her på karamelsovs.
4,20 fra 5 stemmer
Servings: 1Glas
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse3 timert
I alt3 timert5 minuttermin
Ingredients
1dåsekondenseret mælk
Noter
TIP: Kan holde sig på køl i flere måneder.
Fremgangsmåde
Pil etiketten af dåsen.
Sæt en gryde over med vand, og bring det i kog med dåsen heri (lukket). Sørg for at der er nok vand til at kunne dække dåsen. Det er vigtigt, at dåsen er dækket i hele kogningsprocessen.
Læg låg på gryden, og skru ned for blusset så det kun simre. Lad det simre i 3 timer.
Tag dåsen op og lad den afkøle. Når du åbner dåsen, vil den kondenseret mælk nu være en lækker og cremet karamelsauce.