Græskar chutney med æble

Græskar chutney med æble

5 fra 1 stemme
Antal: 1 Glas
Forberedelse5 min
Tilberedelse25 min
I alt30 min

Ingredienser

  • 300 g græskar, (renset vægt)
  • 2 stk rødløg
  • 3 stk æbler
  • 3 cm ingefær, (revet)
  • 1/2 stk rød chili
  • 70 g rørsukker*
  • 1 dl æblecidereddike*
  • 1 spsk salt
  • 2 spsk karry
  • 2 dl vand

Fremgangsmåde

  • Skær græskarret i grove tern, med skræl på. Det samme med æble. Pil rødløg, og skær dem i fine tern. Riv ingefæren fint.
  • Kom græskar og løg i en gryde med resten af ingredienserne. Kog langsomt op i 20-30 minutter, mens du røre et par gange undervejs, til du har en grov chutneykompot. Den skal altså ikke koges helt ud. Pas på det ikke brænder på.
  • Kom chutneyen på et skoldede glas. Opbevar den på køl, hvor den kan holde sig et par uger.
  •  Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottes