Smelt smør i en lille kasserolle, og sæt til side.
Pisk med en elpisker æg, rørsukker og vaniljesukker til en lys og luftig æggesnaps.
Mos de modne bananer med en gaffel på en tallerken.
Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen lidt ad gangen med en dejskraber. Vend most banan i dejen sammen med det smeltede smør og et nip flagesalt.
Hak chokolade groft, og vend det i dejen.
Hæld dejen i en springform (20 cm), smurt med smør/fedtstof eller beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ca. 35-40 minutter, til den er gennembagt og gylden. Ha' gerne et øje på kagen efter 30 mintter. Tjek med en gaffel - sætter der sig lidt dej fast, skal de have lidt mere tid.
Lad kagen afkøle, inden du smøre glasur på.
Rør glasuren sammen af kakaopulver, flormelis og vand til ønsket konsistens. Smør på den afkølede kage.