Opskrift på sprøde hjemmelavet nøddekurve med fyld af is. Man kunne også komme frugtstykker i. Disse nøddekurve er med hasselnødder og er desuden super nemme at bage, det kan du også se i videoen herunder.
Opbevaring: Nøddekurvene kan holde sig sprøde, hvis de opbevares i en lufttæt beholder.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
Lad smør blive blødt.
Blend hasselnødder fint og vend det godt sammen med de resterende ingredienser til en homogen masse. Dette kan du gøre med hænderne eller en ske.
Kom 4 spiseskefulde ud på et stykke bagepapir og pres dem flade til de får en diameter på ca. 10 centimer. Form dem gerne, så de bliver så runde som muligt.
Bag dem i ca. 5-6 minutter eller indtil de er gyldne. Når de kommer ud af ovnen skal de afkøle i ca. 15-20 sekunder. Herefter kan du med en spatel tage dem af pladen og komme dem over et glas. Tryk dem forsigtigt ned over glasset, så de danner en form som en kurv.