Kom fløde, sukker, vanilje og hakket hvid chokolade i en gryde. Når sukker og hvid chokolade er smeltet, vrides husblassen for vand og tilsættes. Sigt massen og kom dem på glas og stil i køleskabet i en time
Jordbærgele
Udblød husblassen.
Kom jordbær, sukker, vand og citronsaft i gryden og bring det i kog. Når det har kogt i ca. 2 minutter og sukkeret er opløst, sigtes væden fra ( gem gerne jordbærne, til topping på f.eks. morgenmaden) Vrid vandet fra husblassen og kom det sammen med jordbærvæsken.
Når panna cottaen har sat sig, kommes jordbærgelen på og det hele stilles i køleskabet i ca. 2 timer.
Hvid chokolade crumble.
Smelt chokoladen over et vandbad.
Smelt sukker og 10 ml vand og kog det til en sirup, tager ca. 4-5 minutter.
Hæld siruppen ned i den smeltede chokolade under kraftig pisken til det danner en crumble.