Lækker, fyldig og cremet butternut squash suppe, som er en perfekt suppe til efteråret og vintermånederne. Suppen er virkelig nem at lave og god hverdagsmad. Se også tips for mere inspiration.
Du kan sagtens bruge andre svampe end trompetsvampe.
Fløde kan udskiftes med kokosmælk.
Fremgangsmåde
Suppe
Skær græskar i grove tern.
Hak løget i tern og pres hvidløgene. Hak timian fint.
Varm olien i en gryde og steg løg et par minutter til det begynder at tage farve.
Tilsæt hvidløg og finthakket timian. Steg det med et minuts tid og tilsæt græskar samt hønsefond.
Lad det hele simre i ca. 30 minutter. Når græskarret er kogt mørt blendes det med fløde, og suppen smages til med salt og peber. Imens det koger kan du forberede svampene.
Trompetsvampe
Rens svampene grundigt.
Varm en pande op og lad den blive så varm at den ryger let.
Tilsæt smør og lad det blive gyldent brunt. Steg svampene i et par minutter og smag til med salt og peber.
Hæld suppen i skåle og anret med svampe og lidt olivenolie.