Smelt smør i en lille kasserolle og hæld derefter mælken, og lad det lune med. Kom det over i en skål eller røremaskinen.
Tilsæt gær og lad det opløse. Tilsæt sukker, ét æg, kardemomme og salt.
Tilsæt hvedemel, lidt efter lidt og ælt dejen i ca. 7-8 minutter på lav hastighed. Lad dejen samle sig godt - den skal kunne slippe dine fingre, men stadig være lidt klistret. Tilsæt rosiner og kør 0,5-1 minut mere, til de er inkorporeret i dejen og dejen slipper skålens kanter.
Lad dejen hæve 1 time til dobbelt størrelse, ved stuetemperatur.
Del dejen i 12 stykker og form bollerne til helt runde kugler. Placér dem i en dyb bradepande, og læg dem så der er plads til de kan efterhæve. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter, ved stuetemperatur.
Pensl bollerne med ét sammenpisket æg og bag dem ved 220° varmluft, i ca. 10-12 min.