Rør blødt smør, sukker, salt og æg sammen i en skål til massen er homogen.
Tilsæt bagepulver og hvedemel lidt efter lidt, og rør godt sammen.
Tilsæt havregryn og kaffegrums og del dejen ind i to eller tre portioner.
Tril hver portion dej til en lang rulle med en diameter på ca. 30 cm (på størrelse med en 20'er). Rul evt. i film - det er nemmere.
Bages på dagen: Form dejen til små eller mellemstore kugler – brug en teske eller spiseske. Placér hver kugle med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir, da de flader ud. Giv hver kugle et lille tryk. Bages i ca. 12-14 min ved 170° varmluft. Bages næste dag: Læg dejen i køleskabet og tag dejen ud fra køl når du vil bage dem. Skær hver rulle ud i skiver på ca. ½ cm og læg skiverne på bageplader beklædt med bagepapir. Bages i ca. 12-14 min ved 170° varmluft. Opbevar på frys: Læg rullerne på frys, så du altid har lidt lækkert. Tag rullen ud en halv time før du vil bage, så de er nemmere at skære. Du kan også fryse i små kugler, frem for ruller.