TIP: Vil du bage den i ovnen? Så kan du gøre det i stedet for på kogeblusset i de 10 min. der er angivet i opskriften. Bages på 180° varmlugt, i ca. 8-10 minutter til æggemassen har sat sig.
Fremgangsmåde
Pisk æg, creme fraiche og mælk sammen med salt og peber.
Skræl kartoflerne med en urtekniv. Skær de søde kartofler i ca. 1*1 cm tern.
Skræl løget og halver det og skær det, så tyndt som muligt.
Steg baconen af på den varme pande med en lille smule olivenolie. Efter 2-3 min tilsættes kartofler, løg og paprika og det steges yderligere af i 5-7 min.
Krydr med salt og peber og kom æggemassen på.
Rør rundt det første minut indtil det begynder at ligne røræg. Skru derefter ned på mellem til lav varm og kom et låg på og lad det stå i ca. 10 min.