Hummus med bagte gulerødder, græskarkerner og krydderurter
Udskriv
5 fra 1 stemme

HUMMUS MED BAGTE GULERØDDER

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Ret: Aftensmad, Salat
Antal: 4 Personer

Ingredienser

Sådan gør du

Hummus

  • Hæld hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie. Rør det hele sammen med en ske.
  • Tilsæt mere vand til du opnår den ønskede konsistens.

Bagte gulerødder

  • Halvér gulerødder. Steg dem på en varm pande i olie.
  • Drys med spidskommen, citronskal- og saft.
  • Steg dem gyldne og møre, men så stadig har et lille bid.
  • Fordel hummus på et fad og smør det godt ud.
  • Fordel gulerødder ovenpå, drys med flagesalt, græskarkerner og krydderurter.
  • Velbekomme.