Bland flormelis med ren kirsebærsauce, hvor bær er sigtet fra. Rør godt til alle klumper er væk.
Smag til med citronsaft, efter ønsket syrlighed.
Småkager
Sigt hvedemelet og bagepulver i en skål.
Sigt lakridspulver i.
Skær koldt smør i små tern og tilføj.
Massér det sammen med hænderne, til smørret er helt fordelt, og der ingen klumper er tilbage. Du kan også bruge en røremakskine med en vinge (ej piskeris).
Tilsæt sukker og æg, og ælt det hele forsigtigt til dejen samler sig. Det er vigtigt, at dejen ikke smuldre eller bliver for blød.
Del dejen i to klumper og tril dem til lange pølser, på en diameter á 2,5-3 cm (på størrelse med en 20'er).
Rul dem ind i bagepapir og kom dem på frys, til de er hårde.
Forvarm ovnen til 180 graders varmluft.
Skær skiver af den hårde masse, ca. 0,5 cm tykkelse.
Læg dem på bageplade beklædt med bagepapir, med jævn mellemrum.
Bag dem ca. 8-10 minutter, til de får en gylden overflade og kant.
Lad dem køle af på en bagerist.
Pynt med glasuren, på den måde du bedst kan lide det. Vi lavede nogle med swirl og dyppede den anden halvdelen i glasuren.
Opbevares bedst i en kagedåse med låg, der slutter tæt, eller anden lukket beholder.