Smoothiebowl med græskarkernemel

Smoothiebowl med græskarkernemel

Smoothiebowl med græskarkernemelJeg er netop kommet hjem igen fra turen til Sverige og er tilbage i mit eget køkken. Vi har spist utroligt godt disse dage, i dag vil jeg starte med denne grønne sag. Jeg elsker at starte dagen med en smoothie og jeg har efterhånden lavet lidt forskellige opskrifter på dem, her på bloggen.

SMOOTHIE MED GRÆSKAR

Smoothiebowl med græskar er måske ikke helt rigtigt, men tæt på. Jeg har nemlig i denne smoothies brugt græskarkernemel Jeg elsker alt mad der kan spises med ske og derfor ender det oftes med, at jeg hælder min smoothie ned i en skål, hvor jeg kan pynte med alverdens lækkerier.For at få den rette konsistens, skal en smoothiebowl være mere henad grød end en smoothie. Det kan man gøre ved brug af f.eks. bananer, mandelmasse eller havregryn, alt efter hvad man ønsker. Udover at smoothiebowls er smukke at se på, kan de også bruges som et sundt alternativ til syndige snacks og sukkerfyldte desserter. Jeg spiser gerne sådan en skålfuld om eftermiddagen, hvis lækkersulten melder sig.

GRØNNE SMOOTHIES

Som en ny ingrediens i mit køkken, har jeg i dag afprøvet mig med græskarkernemel, som er det fineste grønne mel af affedtede græskarkerner. Udover det bidrager med den flotte grønne farve, er melet også rigt på protein. Smagen er meget mild, men når den kommer ned i smoothien smager jeg den ikke direkte. Det er ikke sidste gang jeg skal afprøve mig med græskarkernemel. Du kan også lege lidt med en lilla smoothie, som du kan finde opskriften på lige her.

Smoothiebowl med græskarkernemel

FÅ OPSKRIFT PÅ GRØN SMOOTHIE HER:

0 fra 0 stemmer
Smoothiebowl med græskarkernemel
SMOOTHIE MED GRÆSKAR
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad, Smoothie
Antal: 1 Portion
Ingredienser
 • 1 stk banan, frossen
 • 3 håndfulde spinat
 • 1,5 dl mælk (soya, mandelmælk, rismælk) eller vand
 • 10 cl ingefærshot (kan erstattes af 2 cm skrællet ingefær)
 • 1 spsk græskarkernemel
 • 1 spsk hampefrø
 • 1 håndfuld frosne jordbær
Sådan gør du
 1. Kom alle ingredienserne i en blender og kør til massen er jævn. 

 2. Tilsæt evt. lidt ekstra væske, hvis du ikke ønsker din smoothie skal være så fast i konsistensen.

 3.  Pynt med hvad du ønsker - jeg brugte friske blåbær, ristede kokoschips og hampefrø. 

 4. Velbekomme.

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Smoothiebowl med græskarkernemelJeg er netop kommet hjem igen fra turen til Sverige og er tilbage i mit eget køkken. Vi har spist utroligt godt disse dage, i dag vil jeg starte med denne grønne sag. Jeg elsker at starte dagen med en smoothie og jeg har efterhånden lavet lidt forskellige opskrifter på dem, her på bloggen.

SMOOTHIE MED GRÆSKAR

Smoothiebowl med græskar er måske ikke helt rigtigt, men tæt på. Jeg har nemlig i denne smoothies brugt græskarkernemel Jeg elsker alt mad der kan spises med ske og derfor ender det oftes med, at jeg hælder min smoothie ned i en skål, hvor jeg kan pynte med alverdens lækkerier.For at få den rette konsistens, skal en smoothiebowl være mere henad grød end en smoothie. Det kan man gøre ved brug af f.eks. bananer, mandelmasse eller havregryn, alt efter hvad man ønsker. Udover at smoothiebowls er smukke at se på, kan de også bruges som et sundt alternativ til syndige snacks og sukkerfyldte desserter. Jeg spiser gerne sådan en skålfuld om eftermiddagen, hvis lækkersulten melder sig.

GRØNNE SMOOTHIES

Som en ny ingrediens i mit køkken, har jeg i dag afprøvet mig med græskarkernemel, som er det fineste grønne mel af affedtede græskarkerner. Udover det bidrager med den flotte grønne farve, er melet også rigt på protein. Smagen er meget mild, men når den kommer ned i smoothien smager jeg den ikke direkte. Det er ikke sidste gang jeg skal afprøve mig med græskarkernemel. Du kan også lege lidt med en lilla smoothie, som du kan finde opskriften på lige her.

Smoothiebowl med græskarkernemel

FÅ OPSKRIFT PÅ GRØN SMOOTHIE HER:

0 fra 0 stemmer
Smoothiebowl med græskarkernemel
SMOOTHIE MED GRÆSKAR
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad, Smoothie
Antal: 1 Portion
Ingredienser
 • 1 stk banan, frossen
 • 3 håndfulde spinat
 • 1,5 dl mælk (soya, mandelmælk, rismælk) eller vand
 • 10 cl ingefærshot (kan erstattes af 2 cm skrællet ingefær)
 • 1 spsk græskarkernemel
 • 1 spsk hampefrø
 • 1 håndfuld frosne jordbær
Sådan gør du
 1. Kom alle ingredienserne i en blender og kør til massen er jævn. 

 2. Tilsæt evt. lidt ekstra væske, hvis du ikke ønsker din smoothie skal være så fast i konsistensen.

 3.  Pynt med hvad du ønsker - jeg brugte friske blåbær, ristede kokoschips og hampefrø. 

 4. Velbekomme.

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu