Annonce

Bearnaise pasta – den perfekte scoreret!

Bearnaise pasta

Bearnaise pasta, kan du forestille dig hvor lækkert det smager? Jeg kan fortælle dig, at det smager godt! Sådan virkelig, virkelig godt.

Pasta er godt, bearnaise er godt – og de to i kombination er dobbelt så godt! Jeg kan kun anbefale dig at prøve denne overdrevet lækre og cremede pasta med bearnaise sauce. Skynd dig at prøv pastaretten – det vil du på ingen måde fortryde!

pasta med bearnaise sauce

Bearnaise pasta – pasta med smag af bearnaise!

Den her kombination af bearnaise og pasta er altså next level lækkert! Så hvis du elsker smagen af bearnaisesauce, så vil denne pastaret med garanti lige være noget for dig!

Opskriften er min kærestes påfund, og da han nævnte den for mig var jeg solgt. Det kunne kun gå for langsomt med at prøve. Men på under 20 minutter stod vi med denne cremede og intense pastaret, der har en fantastisk smag af frisk estragon, smør og en syrlighed fra eddiken. Jeg bruger en hjemmelavet bearnaise essens til retten, men en hvidvinseddike kan sagtens bruges!

Opskriften svarer til to personer, men du kan med fordel fordoble mængderne.

Opskriften på pasta med bearnaise får du her:

Bearnaise pasta med estragon

Bearnaise pasta

Hjemmelavet pasta med bearnaisesauce er virkelig godt! Pasta bearnaise er vildt nemt at lave og du får opskriften her.
5 fra 2 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 50 ml bearnaise essens
  • 200 g tørret pasta
  • 4 stk æggeblommer
  • ½ bundt frisk estragon
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Smelt smør på en pande og tilsæt eddiken og tag det fra varmen.
  • Kog pastaen ca. 1 minut mindre end anvist på pakken. Kom det over i panden med smørret og tilsæt ca. 1,5 dl af kogevandet. Og lad det hele koge sammen i 1 minuts tid.
  • Tag panden fra varmen og tilsæt æggeblommer og grofthakket estragon. Vigtigt at der bliver rørt rundt i panden i mens, eller risikere æggene at sætte sig og blive til en slags røræg. Smag til med salt og peber.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Bearnaise pasta med estragon

pasta med bearnaise sauce

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments