
Sommerfuglene i min mave er endelig sluppet fri. Det er en helt fantastisk følelse – endelig at kunne løfte sløret og dele nyheden omkring vores nye e-bog! Jeg har glædet mig helt vildt til at kunne fortælle jer, at jeg de sidste par måneder sammen Olivier (min kæreste, samarbejdspartner og dygtig kok) har arbejdet på e-bogen MIT PARIS, som nu endelig er klar til jer! Jeg håber, den vil vække meget glæde i hjemmet – både til hverdag og i weekenden.
E-bogens indhold
Som mange af jer søde læsere, der følger med her på min blog, Instagram og Facebook, måske har bidt mærke i, er bosat i Paris med Olivier – bare for en stund. Vi har gået med tanken om at lave en e-bog i rigtig lang tid, men vi har haft svært ved at finde ud af det præcise indhold. Det skulle både være noget vi har en passion for, men også mad der afspejler os. Da vi besluttede os for at rejse til Paris, gjorde det processen langt nemmere. E-bogen skulle selvfølglig omhandle alt hvad vi elsker, med inspiration fra det parisiske køkken.
Olivier er kok af det franske køkken – og helt objektivt set, er han knalddygtig i et køkken! Jeg kunne have lavet e-bogens opskrifter selv, men han har formået at højne retterne, givet dem en sensorisk forvandling og brugt sine fantastiske “kokkeevner”.
Bogen byder på 25 opskrifter på hverdagsretter, som vi har givet vores personlige præg, men også retter inspireret af de fantastiske madmarkeder i Paris. Fælles for alle opskrifterne er, at de afspejler vores madmæssige opdagelsesrejse i Paris, hvor sæsonens råvarer virkelig spiller hovedrollen.
“Vores passion for lokale, økologiske og sæsonbetonede råvarer får lov at gro, blomstre og modne, som var det et æble der var klar til at blive plukket fra dets træ. Paris’ mange Boulevarder bugner af markeder med friske råvarer, der i denne e-bog er blevet til lette og overkommenlige hverdagsretter”.
OPSKRIFTER TIL HVERDAG – OG WEEKEND
Opskrifterne er noget så simple at gå til – lavet med få råvarer og lette omgængelige tilberedningsmetoder. Her kan ALLE være med!
Der er ikke brugt alverdens fancy krydderier, men der er i stedet smagt til med salt, peber og citron. Du kan derfor komme langt, med det simpleste basislager. Det eneste du skal have fingre i, er gode råvarer – massere af grøntsager, et kogeblus, en ovn og røreskeen. Så kan du komme igang med at afprøve bogens opskrifter, som byder på:
– Den lette frokost
– Brødopskrifter (med og uden surdej)
– Grønne småretter
– Aftensmad – både til hverdag og weekend
Jeg er så stolt af vores resultat! Jeg håber du vil tage godt imod bogen og finde den spændnede. Som sagt, så kan du være en heldig læser og få fingrene i et gratis eksemplar. Læs mere LIGE HER.