Glutenfrit bananbrød med chokolade

Glutenfrit bananbrød med chokolade

Svampet bananbrød med chokolade
Lørdag og tid til selvforkælelse, som ofte ender ud med kagebagning eller bagning generelt – ihvertfald herhjemme. Der er god tid, og tempoet er roligt. Jeg startede dagen ud med at bage dette lækre bananbrød og drikke kaffe.

GLUTENFRIT BANANBRØD MED CHOKOLADE

Jeg havde nogle bananer i skålen, som var godt modne, så jeg besluttede mig for at bage. Jeg kiggede mine opskrifter igennem, hvor banan indgår og jeg blev inspireret af mit første brød med banan. Til forskel fra det første bananbrød, som er bagt med fuldkornsmel valgte jeg at lave dette glutenfrit. Jeg har derfor i denne opskrift brugt mandler og havremel, som det eneste.

FÅ OPSKRIFT PÅ BANANBRØD UDEN GLUTEN HER:

5 fra 1 stemme
Glutenfrit bananbrød med chokolade
BANANBRØD MED MØRK CHOKOLADE
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Bagværk, Kage
Antal: 1 Brød
Ingredienser
 • 3 stk modne bananer
 • 2 stk æg
 • 2 spsk kokosolie
 • 50 g mandemel (mandler blendet til mel)
 • 50 g havremel (glutenfrie havregryn blendet til mel)
 • 10 stk stenfrie dadler
 • 50 g mørk chokolade
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 knivspids salt
Sådan gør du
 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

 2. Fjern stenene fra dadlerne. Hak den mørke chokolade i grove stykker.

 3. Blend havregryn og mandler til mel og rør salt, vaniljepulver og bagepulver heri. I en anden skål stavblendes kokosolie, banan, dadler og æg - vend nu det hele sammen og tilsæt chokoladestykkerne.

 4. Kom dejen ned i en form, beklædt med bagepapir. Jeg brugte en aflang rugbrødsform på 21 cm. 

 5. Bag kagen i ca. 15-20 minutter til den er let gylden - hold øje.

 6. Lad den køle af inden du spiser den. 

 7. Nyd eventuelt et stykke med smør eller peanutbutter. 

 8. Velbekomme.

Svampet bananbrød med chokolade

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Svampet bananbrød med chokolade
Lørdag og tid til selvforkælelse, som ofte ender ud med kagebagning eller bagning generelt – ihvertfald herhjemme. Der er god tid, og tempoet er roligt. Jeg startede dagen ud med at bage dette lækre bananbrød og drikke kaffe.

GLUTENFRIT BANANBRØD MED CHOKOLADE

Jeg havde nogle bananer i skålen, som var godt modne, så jeg besluttede mig for at bage. Jeg kiggede mine opskrifter igennem, hvor banan indgår og jeg blev inspireret af mit første brød med banan. Til forskel fra det første bananbrød, som er bagt med fuldkornsmel valgte jeg at lave dette glutenfrit. Jeg har derfor i denne opskrift brugt mandler og havremel, som det eneste.

FÅ OPSKRIFT PÅ BANANBRØD UDEN GLUTEN HER:

5 fra 1 stemme
Glutenfrit bananbrød med chokolade
BANANBRØD MED MØRK CHOKOLADE
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Bagværk, Kage
Antal: 1 Brød
Ingredienser
 • 3 stk modne bananer
 • 2 stk æg
 • 2 spsk kokosolie
 • 50 g mandemel (mandler blendet til mel)
 • 50 g havremel (glutenfrie havregryn blendet til mel)
 • 10 stk stenfrie dadler
 • 50 g mørk chokolade
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 knivspids salt
Sådan gør du
 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

 2. Fjern stenene fra dadlerne. Hak den mørke chokolade i grove stykker.

 3. Blend havregryn og mandler til mel og rør salt, vaniljepulver og bagepulver heri. I en anden skål stavblendes kokosolie, banan, dadler og æg - vend nu det hele sammen og tilsæt chokoladestykkerne.

 4. Kom dejen ned i en form, beklædt med bagepapir. Jeg brugte en aflang rugbrødsform på 21 cm. 

 5. Bag kagen i ca. 15-20 minutter til den er let gylden - hold øje.

 6. Lad den køle af inden du spiser den. 

 7. Nyd eventuelt et stykke med smør eller peanutbutter. 

 8. Velbekomme.

Svampet bananbrød med chokolade

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu