Glutenfrie bananvafler med chokoladeis

Glutenfrie bananvafler med chokoladeis

Glutenfrie bananvafler med chokoladeis

GLUTENFRIE BANANVAFLER

Jeg fik sådan lyst til noget lækkert. Jeg har derfor her til eftermiddag bagt nogle svampet bananvafler og toppet dem med chokoladeis. Disse vafler uden gluten blev virkelig lækre. De er ikke overdrevet søde, og de går virkelig godt i spænd med chokoladeisen. Banan og chokolade er bare altid en sikker vinder – ihvertfald herhjemme. Og endnu bedre er, når vaflen stadig er lun og isen smelter. Jeg kan snildt spise sådan et par til morgenmad, hvis jeg vil kræse lidt ekstra om mig selv.

Jeg er så glad for mit vaffeljern – det er nok en af mine bedste investeringer, fordi man kan eksperimentere med forskellige ingredienser. Jeg har allerede lavet forskellige vaffelopskrifter og jeg tænker at jeg snart vil lave nogle flere madvafler som fx disse, i den nærmeste fremtid.

FÅ OPSKRIFT PÅ SUNDE BANANVAFLER HER:

5 fra 1 stemme
Glutenfrie bananvafler med chokoladeis
BANANVAFLER UDEN MEL
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: Dessert, Morgenmad
Antal: 4 Stk
Ingredienser
 • 2 stk (modne) bananer
 • 2 stk æg
 • 1/2 tsk salt
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 2 spsk kokosmel
 • 1,5 dl avremel (glutenfrie havregryn malet til mel)
 • 1 tsk kardemomme
 • 1/2 dl mælk
Sådan gør du
 1. Blend alle ingredienserne sammen. 

 2. Varm vaffeljernet op og smelt kokosolie i vaffeljernet.

 3. Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter.

 4. Spis dine vafler med frugtsalat, smeltet chokolade, hakket chokolade, nutella eller som jeg - chokoladeis, lidt blåbær og karamelsirup.

 5. Velbekomme.


Glutenfrie bananvafler med chokoladeis

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Glutenfrie bananvafler med chokoladeis

GLUTENFRIE BANANVAFLER

Jeg fik sådan lyst til noget lækkert. Jeg har derfor her til eftermiddag bagt nogle svampet bananvafler og toppet dem med chokoladeis. Disse vafler uden gluten blev virkelig lækre. De er ikke overdrevet søde, og de går virkelig godt i spænd med chokoladeisen. Banan og chokolade er bare altid en sikker vinder – ihvertfald herhjemme. Og endnu bedre er, når vaflen stadig er lun og isen smelter. Jeg kan snildt spise sådan et par til morgenmad, hvis jeg vil kræse lidt ekstra om mig selv.

Jeg er så glad for mit vaffeljern – det er nok en af mine bedste investeringer, fordi man kan eksperimentere med forskellige ingredienser. Jeg har allerede lavet forskellige vaffelopskrifter og jeg tænker at jeg snart vil lave nogle flere madvafler som fx disse, i den nærmeste fremtid.

FÅ OPSKRIFT PÅ SUNDE BANANVAFLER HER:

5 fra 1 stemme
Glutenfrie bananvafler med chokoladeis
BANANVAFLER UDEN MEL
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: Dessert, Morgenmad
Antal: 4 Stk
Ingredienser
 • 2 stk (modne) bananer
 • 2 stk æg
 • 1/2 tsk salt
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 2 spsk kokosmel
 • 1,5 dl avremel (glutenfrie havregryn malet til mel)
 • 1 tsk kardemomme
 • 1/2 dl mælk
Sådan gør du
 1. Blend alle ingredienserne sammen. 

 2. Varm vaffeljernet op og smelt kokosolie i vaffeljernet.

 3. Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter.

 4. Spis dine vafler med frugtsalat, smeltet chokolade, hakket chokolade, nutella eller som jeg - chokoladeis, lidt blåbær og karamelsirup.

 5. Velbekomme.


Glutenfrie bananvafler med chokoladeis

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu