20 ting du (måske) ikke vidste om mig

20 ting du (måske) ikke vidste om mig


Så fik jeg (også) taget mig sammen til at dele 20 ting om mig selv, efter søde Pernille for et par uger siden, spurgte om jeg ville. 

Der har i noget tid kørt denne her “20 ting om mig” på de sociale medier, særligt Instagram. På opfordring af min søde veninde Pernille Thyrring, der spurgtel, om jeg også ville dele lidt ud af mig selv, har jeg valgt at lave dette indlæg. Det er altid en god måde, hvorpå man som skribent og læser kan komme hinanden lidt tættere – selvom man sidder bag hver sin skærm, haha. Jeg vælger i stedet at dele de 20 ting med jer her på bloggen, fremfor Instagram. Det er bare lidt mere overskueligt og jeg har mulighed for at skrive lidt mere dybdegående.

Selv elsker jeg at læse disse indlæg – ikke for nysgerrighedens skyld (okay, måske lidt), men fordi det giver noget andet. Personligt finder jeg det mere spændende at læse med, hvis jeg kan ‘mærke’ personen bag skrivet. Hvis du sidder og har det på samme måde, så får du nu muligheden for at komme lidt tættere på mig. 

Jeg elsker når I kommenterer og giver feedback og hvis I kan nikke genkendende til punkterne, vil jeg elske at høre det! Psst… og så gerne hvis I vil dele lidt – det er altid dejligt! 

20 ting du (måske) ikke vidste om mig

 1. Efterår er min yndlings årstid. Jeg er vild med de lidt mørkere eftermiddagstimer (med undtagelse af, når jeg skal skyde billeder) og hygge med stearinlys.
 2. Boller med (rigeligt) smør kunne jeg muligvis leve af. Muligvis. Nej, måske faktisk nok. Jeg elsker det virkelig. Højt. 
 3. Jeg bor på Østerbro, i lejlighed.
 4. Jeg starter hvér evig eneste morgen med en kop kaffe – gerne et par stykker.
 5. Mit arbejde ligger i at opskriftudvikle, foodstyle og fotografere – både til min egen blog, men også for virksomheder og brands. Jeg elsker mit job og vil ikke bytte det for noget andet!
 6. Veganer eller vegetar bliver jeg aldrig. Jeg spiser langt fra kød hver dag, men jeg vil ikke undvære det. Jeg køber hellere kød eller fjerkræ én gang om ugen, men af god kvalitet og hvor jeg ved, at forholdene er i orden.
 7. Jeg har ingen søskende.
 8. Jeg bruger en fysisk kalender og er så glad for den! Jeg er gået væk fra min iCalendar, fordi jeg synes den stressede mig mere end den gjorde gavn.
 9. Jeg tisser for åben dør, med min allertætteste veninder. Er det ikke bare en ting, vi gør?
 10. Køkkenet er mit yndlingsrum i hele lejligheden. Wonder why? Ej, det kunne i princippet også være stuen, men jeg slapper bare mere af når jeg laver mad, fremfor at se tv.
 11. Jeg studerer ernæring- og sundhed. Jeg er igang med min bachelor og er færdig januar 2019.
 12. Jeg kan lide at møde nye mennesker, og gør det en del igennem mit arbejde. Men jeg lader faktisk allerbedst op, når jeg kan samle tid med mig selv og fx lave mad, foodstyle og fotografere.
 13. Hvis jeg ikke skulle bo i København, ville jeg vælge Barcelona eller Paris. Måske en dag det sker – jeg er ihvertfald ikke skræmt, ved tanken.
 14. Mit forhold til mad har ændret sig, særligt indenfor de seneste par år. Jeg har førhen været meget kalorieforskrækket og derfor spist meget kaloriefattigt, undværet smør og fyldt mig med lightprodukter. Nu vil jeg hellere have den rene råvare og gerne den med højst fedtprocent eller kagen med sukker.
 15. Apropos førnævnt har bloggen altid båret meget præg af kaloriefattige fødevarer, sukkerfrie opskrifter og sundere alternativer. Sidstnævnte vil stadig være aktuelt, men jeg har mere fokus på nydelse, smag og teksturer nu. Jeg takker bla.a. min uddannelse for denne viden.
 16. Jeg har nok 40+ kjoler hængende i mit skab, men går oftere i jeans – jeg øver mig i at bruge dem lidt mere.
 17. Jeg elsker at tage ud at spise og det er her jeg finder stor inspiration til at bruge sæsonens råvarer.
 18. 2018 var mit første år på Roskilde Festival, men ej mit sidste. Ses #ros19
 19. Jeg kan lide alle fødevarer. Dog koriander i mindre mængder!
 20. Jeg føler mig heldig, fordi min kæreste Olivier deler den samme interesse for alt der har med mad og fødevarer at gøre. Og hvis ikke mere, end mig.
Del med en du holder af:

4
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Anna
Gæst
Anna

Jeg kendte dem alle! Jeg er vild med dig ❤️

VenterPaaVinBlog
Gæst

Haha, hyggeligt indlæg – her tisses der også gerne for åbne døre når det er veninder, der er på besøg – og kaffe er helt sikkert keyword hver morgen 😀

– A


Så fik jeg (også) taget mig sammen til at dele 20 ting om mig selv, efter søde Pernille for et par uger siden, spurgte om jeg ville. 

Der har i noget tid kørt denne her “20 ting om mig” på de sociale medier, særligt Instagram. På opfordring af min søde veninde Pernille Thyrring, der spurgtel, om jeg også ville dele lidt ud af mig selv, har jeg valgt at lave dette indlæg. Det er altid en god måde, hvorpå man som skribent og læser kan komme hinanden lidt tættere – selvom man sidder bag hver sin skærm, haha. Jeg vælger i stedet at dele de 20 ting med jer her på bloggen, fremfor Instagram. Det er bare lidt mere overskueligt og jeg har mulighed for at skrive lidt mere dybdegående.

Selv elsker jeg at læse disse indlæg – ikke for nysgerrighedens skyld (okay, måske lidt), men fordi det giver noget andet. Personligt finder jeg det mere spændende at læse med, hvis jeg kan ‘mærke’ personen bag skrivet. Hvis du sidder og har det på samme måde, så får du nu muligheden for at komme lidt tættere på mig. 

Jeg elsker når I kommenterer og giver feedback og hvis I kan nikke genkendende til punkterne, vil jeg elske at høre det! Psst… og så gerne hvis I vil dele lidt – det er altid dejligt! 

20 ting du (måske) ikke vidste om mig

 1. Efterår er min yndlings årstid. Jeg er vild med de lidt mørkere eftermiddagstimer (med undtagelse af, når jeg skal skyde billeder) og hygge med stearinlys.
 2. Boller med (rigeligt) smør kunne jeg muligvis leve af. Muligvis. Nej, måske faktisk nok. Jeg elsker det virkelig. Højt. 
 3. Jeg bor på Østerbro, i lejlighed.
 4. Jeg starter hvér evig eneste morgen med en kop kaffe – gerne et par stykker.
 5. Mit arbejde ligger i at opskriftudvikle, foodstyle og fotografere – både til min egen blog, men også for virksomheder og brands. Jeg elsker mit job og vil ikke bytte det for noget andet!
 6. Veganer eller vegetar bliver jeg aldrig. Jeg spiser langt fra kød hver dag, men jeg vil ikke undvære det. Jeg køber hellere kød eller fjerkræ én gang om ugen, men af god kvalitet og hvor jeg ved, at forholdene er i orden.
 7. Jeg har ingen søskende.
 8. Jeg bruger en fysisk kalender og er så glad for den! Jeg er gået væk fra min iCalendar, fordi jeg synes den stressede mig mere end den gjorde gavn.
 9. Jeg tisser for åben dør, med min allertætteste veninder. Er det ikke bare en ting, vi gør?
 10. Køkkenet er mit yndlingsrum i hele lejligheden. Wonder why? Ej, det kunne i princippet også være stuen, men jeg slapper bare mere af når jeg laver mad, fremfor at se tv.
 11. Jeg studerer ernæring- og sundhed. Jeg er igang med min bachelor og er færdig januar 2019.
 12. Jeg kan lide at møde nye mennesker, og gør det en del igennem mit arbejde. Men jeg lader faktisk allerbedst op, når jeg kan samle tid med mig selv og fx lave mad, foodstyle og fotografere.
 13. Hvis jeg ikke skulle bo i København, ville jeg vælge Barcelona eller Paris. Måske en dag det sker – jeg er ihvertfald ikke skræmt, ved tanken.
 14. Mit forhold til mad har ændret sig, særligt indenfor de seneste par år. Jeg har førhen været meget kalorieforskrækket og derfor spist meget kaloriefattigt, undværet smør og fyldt mig med lightprodukter. Nu vil jeg hellere have den rene råvare og gerne den med højst fedtprocent eller kagen med sukker.
 15. Apropos førnævnt har bloggen altid båret meget præg af kaloriefattige fødevarer, sukkerfrie opskrifter og sundere alternativer. Sidstnævnte vil stadig være aktuelt, men jeg har mere fokus på nydelse, smag og teksturer nu. Jeg takker bla.a. min uddannelse for denne viden.
 16. Jeg har nok 40+ kjoler hængende i mit skab, men går oftere i jeans – jeg øver mig i at bruge dem lidt mere.
 17. Jeg elsker at tage ud at spise og det er her jeg finder stor inspiration til at bruge sæsonens råvarer.
 18. 2018 var mit første år på Roskilde Festival, men ej mit sidste. Ses #ros19
 19. Jeg kan lide alle fødevarer. Dog koriander i mindre mængder!
 20. Jeg føler mig heldig, fordi min kæreste Olivier deler den samme interesse for alt der har med mad og fødevarer at gøre. Og hvis ikke mere, end mig.
Del med en du holder af:

4
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Anna
Gæst
Anna

Jeg kendte dem alle! Jeg er vild med dig ❤️

VenterPaaVinBlog
Gæst

Haha, hyggeligt indlæg – her tisses der også gerne for åbne døre når det er veninder, der er på besøg – og kaffe er helt sikkert keyword hver morgen 😀

– A

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu