Guide: Det rene brød

"Vi bager på vindkraft! Det Rene Brød forbruger udelukkende el fra vindkraft. Vi køber attesteret lokalt dansk produceret vindmølle energi"

Når det skal være lidt ekstra om søndagen (eller resten af ugen), går turen ofte til DET RENE BRØD. De bager 100% økologisk og laver de lækreste brød, boller og kager i alle afskygninger. Tilmed laver de god kaffe. Hvis vi er hjemme i weekenden, så tager vi ofte til denne bager, på Østerbro og får lidt lækkert. Sidst jeg var der, fik jeg deres snegl. Den var virkelig god og snasket, ligesom jeg elsker det!
Noget, som jeg godt kan lide ved DET RENE BRØD er, at de har nogle gode mærkesager, udover at bage på vindkraft. F.eks. støtter du Ungdommens Røde Kors, når du handler hos dem og det overskydende brød afhentes af hjælpeorganisationer der giver det til bl.a. hjemløse.

Adresser: Rosenvængets Alle 17, 2100 Kbh Ø. Godthåbsvej 45, 2000 Frb. Nørrebrogade 42, 2200 Kbh. N. Nørrebrogade 176, 2200 Kbh. N. Kronprinsessegade 62, 1306 Kbh. N. Østerbrogade 103, 2100 Kbh. Ø